AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfalt döküldüğünü görmek

Kahve falında asfalt döküldüğünü görmek

Kahve falında asfalt döküldüğünü görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, idealist kimse olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında asfalt döküldüğünü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında asfaltlı yol görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, köşeye sıkıştıracağına delalettir.

Kahve falında yeni yapılmış asfalt yol görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni asfalt yol görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asfaltta kaymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında asfalt zifti görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah asfalt görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda koşmak hayatın keyifli bir hale geleceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında asfaltta yürümek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir