AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfaltta oturmak

Kahve falında asfaltta oturmak

Kahve falında asfaltta oturmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında asfaltta oturmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak ya da ilerlemek istiyorsanız daha esnek olmalısınız.

Kahve falında asfaltta oturmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında siyah asfalt görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda koşmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asfalt kazmak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işarettir.

Kahve falında asfaltlı yol görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında asfalt yolda yürümek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni asfalt görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir