AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfalta batmak

Kahve falında asfalta batmak

Kahve falında asfalta batmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asfalta batmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda bütçenizi aşmamalısınız.

Kahve falında asfalta batmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında asfalt kazmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asfalt yol yapmak akrabayla araya mesafe konulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında asfalt görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asfaltlı yol görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında asfalt yolda koşmak hırpalanacağına, darp edileceğine, yaşananları unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş asfalt görmek bir süre belini doğrultamayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir