AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Kahve falında asfalt yolda yürümek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asfaltta yürümek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kalp kırıklığı olacağına işaret eder.

Kahve falında asfalt yolda koşmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına tabir olunur.

Kahve falında asfalt süpürmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni asfalt görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asfalt zifti görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında asfalt kazmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir