AnaSayfa / Genel / Kahve falında asfalt yolda yürümek

Kahve falında asfalt yolda yürümek

Kahve falında asfalt yolda yürümek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asfalt yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yanlış veya zaman kaybı olduğu süreç içinde anlaşılacak iş ya da projelere imza atmamakta veya başlamamakta fayda var.

Kahve falında asfalt yolda yürümek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Kahve falında asfalt yolda araba kullanmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında asfalt yolda koşmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asfaltta yürümek evli ise çocuk sahibi olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asfaltta yürüdüğünü görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında asfaltta kaymak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sıkıntıya düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni asfalt görmek iyi huylar edineceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında asfalt süpürmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir