AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşa yem vermek

Kahve falında kuşa yem vermek

Kahve falında kuşa yem vermek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşa yem vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşa yem vermek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, başarılı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kuşlara yem atmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yem yiyen kuşlar görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercine yem vermek mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yemlik toplamak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret eder.

Kahve falında kedilere yem vermek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir