AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, işlerin büyüyeceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak gördüyseniz:

  • Aslen zor veya ağır olduğu belli konularda kafanızı netleştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kediyle oynamak her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz köpek oynamak çeşitli avantajlar elde edileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle top oynamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle oynamak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük köpekle oynamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında büyük köpekle oynamak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir