AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz köpekle oynamak

Kahve falında beyaz köpekle oynamak

Kahve falında beyaz köpekle oynamak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz köpek oynamak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük köpekle oynamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek oyun oynamak çareyi başka yerlerde arayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpekle oynamak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs köpeğiyle oynamak bunalacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle top oynamak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle oyun oynamak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir