AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük köpekle oynamak

Kahve falında küçük köpekle oynamak

Kahve falında küçük köpekle oynamak yurtdışına gidileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, yaşamının yoluna gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, başarıları ile konuşulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük köpekle oynamak gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Kahve falında küçük köpekle oynamak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yılanla oynamak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında siyah köpekle oynamak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeklerle oynamak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir köpekle oynamak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle oyun oynamak haksızlığa uğrayacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında köpekle top oynamak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek oynamak galibiyetlerinin artacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir