AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz köpek oynamak

Kahve falında beyaz köpek oynamak

Kahve falında beyaz köpek oynamak geleceğe olan inancını yitireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, heveslerinin biteceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpek oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Kahve falında beyaz köpek oynamak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında köpekle oynamak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekle top oynamak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğiyle oynamak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bir köpekle oynamak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında siyah köpekle oynamak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük köpekle oynamak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir