AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük köpekle oynamak

Kahve falında büyük köpekle oynamak

Kahve falında büyük köpekle oynamak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük köpekle oynamak gördüyseniz:

  • Belli başlıklarda harekete geçmeden önce gerçekleri öğrenmek için daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında büyük köpekle oynamak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestle oynamak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük takımda oynamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında köpekle oyun oynamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah köpekle oynamak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köpek oyun oynamak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle oynamak yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir