AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kediyle oynamak

Kahve falında yavru kediyle oynamak

Kahve falında yavru kediyle oynamak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kediyle oynamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında yavru kediyle oynamak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusuyla oynamak bereketin artacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kediyle oynamak kendi işine sahip olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak yapılan işte ustalaşılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedilerle oynamak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kedi yavruları görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kedi ve kedi yavrusu görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedi doğurmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir