AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve ördek görmek

Kahve falında köpek ve ördek görmek

Kahve falında köpek ve ördek görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayattan her istediğini alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Kahve falında köpek ve ördek gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Kahve falında köpek ve ördek görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek kaz görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, moralinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ısıran ördek görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede ördek görmek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yavru ördek yakalamak esenlik bulup, mutlu olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek civcivi görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ördek görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir