AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek işlerin yolundan çıkacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş ördek gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Kahve falında yeni doğmuş ördek görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş ağlayan bebek görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebekte diş görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni doğmuş tay görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş kaplumbağa görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş köpek yavruları görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin konuştuğunu görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş balık görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir