AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede ördek görmek

Kahve falında derede ördek görmek

Kahve falında derede ördek görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ağız tadı ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede ördek gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Kahve falında derede ördek görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında ördek civcivi görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda ördek görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kötülüklerden uzak olacağına işarettir.

Kahve falında ördek eti yemek her zaman haklının yanında olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yumurta görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında horoz ve ördek görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yavru ördek beslemek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördeğin yumurtladığını görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir