AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve horoz görmek

Kahve falında köpek ve horoz görmek

Kahve falında köpek ve horoz görmek kariyer edineceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, üçüncü gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ve horoz gördüyseniz:

  • Beraber hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında horoz ve köpek görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında köpek ve horoz görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş horoz görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yüksek bir makama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozdan korkmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Kahve falında büyük horoz görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara horoz görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horozdan kaçmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz eti görmek çok sevineceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir