AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük horoz görmek

Kahve falında büyük horoz görmek

Kahve falında büyük horoz görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük horoz gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında büyük bir horoz görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük horoz görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında büyük beyaz horoz görmek her istediğini elde edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük horoz görmek güzel haberlerin alınacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde horoz görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalettir.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında horoz kestirmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozu kesmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir