AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ve köpek görmek

Kahve falında eşek ve köpek görmek

Kahve falında eşek ve köpek görmek parasız ve işsiz kalacağına, aşama göstermeyeceğine, hastalıklarının son bulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek ve köpek gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Kahve falında köpek ve eşek görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek ve köpek görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında eşek köpek görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında inek eşek görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında eşek üzerinde gezmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek arısından kaçmak istediği evde oturacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalettir.

Kahve falında eşek olmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir