AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek köpek görmek

Kahve falında eşek köpek görmek

Kahve falında eşek köpek görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek köpek gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında köpek ve eşek görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında eşek köpek görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek ve köpek görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek öpmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında eşek pisliği görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine yorulur.

Kahve falında oyuncak eşek görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek satmak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta eşek görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir