AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun ve eşek görmek

Kahve falında koyun ve eşek görmek

Kahve falında koyun ve eşek görmek başarı kazanılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun ve eşek gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eşek ve koyun görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyun ve eşek görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işarettir.

Kahve falında eşek aramak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek sürüsü görmek yüklü miktarda para kazanacağına, o kapıyı kapatacağına delalettir.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, rütbenin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek üzerinde gezmek resmi bir göreve getirileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük eşek görmek rızık bolluğu içinde olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine delalettir.

Kahve falında eşek boku yemek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir