AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil eşek görmek

Kahve falında yeşil eşek görmek

Kahve falında yeşil eşek görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil eşek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeşil eşek görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek bulmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işarettir.

Kahve falında eşek dişi görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek arabası görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında ölü eşek arısı görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşeğe su vermek çok rahat bir şekilde çalışacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında eşek eti yediğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir