AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek sütü içmek

Kahve falında köpek sütü içmek

Kahve falında köpek sütü içmek kazanılan paranın artacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, günahlarına tövbe edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen fakirlik görüleceğine yorulur.

Kahve falında köpek sütü içmek gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Kahve falında köpeğe süt içmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek sütü içmek büyük sıkıntılar çekeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında acı süt içmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünden süt içmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında inekten süt içmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ballı süt içmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir