AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesinden süt içmek

Kahve falında kadın memesinden süt içmek

Kahve falında kadın memesinden süt içmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dara düşeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek memesinden süt içmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalettir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek yürek yakan biri haline geleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir