AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörün indiğini görmek

Kahve falında asansörün indiğini görmek

Kahve falında asansörün indiğini görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında asansörün indiğini gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında asansörün indiğini görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, Allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörden indiğini görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek neşeleneceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle indiğini görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bulutun yere indiğini görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında bayrak indirmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hatim indirdiğini görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş indiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir