AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörden indiğini görmek

Kahve falında asansörden indiğini görmek

Kahve falında asansörden indiğini görmek kısmetin kapanacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden indiğini gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Kahve falında asansörden indiğini görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, onu alkışlayacağına inanılır.

Kahve falında asansörle indiğini görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörün indiğini görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulutların yere indiğini görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında nur indiğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işarettir.

Kahve falında perdeleri indirmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir