AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayrak indirmek

Kahve falında bayrak indirmek

Kahve falında bayrak indirmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bayrak indirmek gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında bayrak indirmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdiven indiğini görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında hatim indirmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dolmuştan indiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, şansın kaçacağına yorulur.

Kahve falında duvardan indiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten indiğini görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulur.

Kahve falında uçakların indiğini görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir