AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş indiğini görmek

Kahve falında yokuş indiğini görmek

Kahve falında yokuş indiğini görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında yokuş indiğini gördüyseniz:

  • Evinizi değiştirebilirsiniz veya bazı ilişkileriniz sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yokuştan indiğini görmek güven kaybı yaşanacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yokuş indiğini görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işarettir.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabadan indirilmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten birinin indiğini görmek komşularla ters düşüleceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin merdivenden indiğini görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında asansörden indiğini görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir