AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle indiğini görmek

Kahve falında asansörle indiğini görmek

Kahve falında asansörle indiğini görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, nasibin bollaşacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle indiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine inanılır.

Kahve falında asansörden indiğini görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle indiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörün indiğini görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arabadan indirilmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş indiğini görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında trenden indiğini görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gemiden indiğini görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir