AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında asansörden indiğini görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörün indiğini görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle indiğini görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek yeni projelerin ve planların tutacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Kahve falında asansör aşağı inmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir