AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek postu görmek

Kahve falında köpek postu görmek

Kahve falında köpek postu görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek postu gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında köpek postu görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz post görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında post görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek postu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalettir.

Kahve falında kedi postu görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan postu görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki postu görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kurt postu görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir