AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz post görmek

Kahve falında beyaz post görmek

Kahve falında beyaz post görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz post gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında beyaz koyun postu görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz post görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun postu yüzmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kurt postu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana postu görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun postu yıkamak rakiplerine karşı güç elde edeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine inanılır.

Kahve falında inek postu görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan postu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir