AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan postu görmek

Kahve falında aslan postu görmek

Kahve falında aslan postu görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında aslan postu gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Kahve falında aslan postu görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Kahve falında kedi postu görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ailesinden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında koyun postu yıkamak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında post görmek herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz koyun postu görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalet eder.

Kahve falında tilki postu görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun postu görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında koç postu görmek zararlarını telafi edeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir