AnaSayfa / Genel / Kahve falında post görmek

Kahve falında post görmek

Kahve falında post görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, moralinin yükseleceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Kahve falında post gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Kahve falında koç postu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun postu görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt postu görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz post görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında domuz postu görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan postu görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında keçi postu görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ayı postu görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir