AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörün içinde düşmek

Kahve falında asansörün içinde düşmek

Kahve falında asansörün içinde düşmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, alışveriş yapacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörün içinde düşmek gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında asansörün içinde düşmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörün boşluğuna düşmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre düşmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, günah ve suç işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörden düşmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir