AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle aşağıya düşmek

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, problemlerinin biteceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenzdeki bir anlaşmazlıktan, durum sizin konularınıza da yansıyacağı için oldukça rahatsız olacaksınız.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, ümitsizliğe inanılır.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında asansörle aşağı inmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansör aşağı inmek sıkıntı yükleneceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulur.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir