AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre düşmek

Kahve falında asansöre düşmek

Kahve falında asansöre düşmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, icat yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında asansöre düşmek gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında asansörden düşmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörden boşluğa düşmek mallarının artacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında asansör düşmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında asansörle birlikte düşmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansöre düşmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında asansör boşluğuna düşmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir