AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle aşağı düşmek

Kahve falında asansörle aşağı düşmek

Kahve falında asansörle aşağı düşmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Kahve falında asansörden aşağı düşmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında asansörle aşağıya düşmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı düşmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına inanılır.

Kahve falında asansörden aşağı inmek sağlık sorunlarının artacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, duaların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında asansör aşağı inmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle aşağı indiğini görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, anlaşmazlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir