Kahve falında eski asansöre binmek

Kahve falında eski asansöre binmek sorunların çabucak halledileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, aile hayatlarını bozulacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski asansöre binmek gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski asansöre binmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında asansör binmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yardımının olacağına delalet eder.

Kahve falında çok hızlı asansöre binmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, gönül sızılarının dineceğine işarettir.

Kahve falında gelinlikle asansöre binmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında asansöre binmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük asansöre binmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top