AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde inip çıkmak

Kahve falında asansörde inip çıkmak

Kahve falında asansörde inip çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, çirkin bir iş yapmaya, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörde inip çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Kahve falında asansörde inip çıkmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle inip çıkmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle inip çıktığını görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş inip çıkmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında merdivene inip çıkmak kazancının düşeceğine, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven inip çıkmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, dilediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir