AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan dışkısına basmak

Kahve falında hayvan dışkısına basmak

Kahve falında hayvan dışkısına basmak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, dedikoduya, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, onu borçtan kurtaracağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretme yeteneğiniz oldukça etkileyici görünüyor.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dışkıya basmak kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında insan dışkısına basmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Kahve falında inek dışkısına basmak onların kıymetini bileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek dışkısına basmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir