AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi elle çekmek

Kahve falında dişi elle çekmek

Kahve falında dişi elle çekmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında dişi elle çekmek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Kahve falında elinle kendi dişini çekmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, işlerin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında dişi elle çekmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişimi çekmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, işin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yılan dişi çekmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişi çekmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, itibarın sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının dişini çekmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin dişini çekmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, iyi konumlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında üst arka dişini çekmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir