AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişi çekmek

Kahve falında köpek dişi çekmek

Kahve falında köpek dişi çekmek kısmetlerinin artacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında köpek dişi çekmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında köpek dişi çekmek rakiplerini arkasında bırakacağına, büyüleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişini çekmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında üst azı dişi çekmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dişini çekmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek büyük bir karar verileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının dişini çekmek sürekli tartışacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında dişini eliyle çekmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir