AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi köpek dişini çekmek

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek böylece kişinin hafifleyeceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, makam ve rızık sağlayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında köpek dişini çekmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında köpek dişi çekmek büyük bir saygınlık kazanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş kendi dişini çekmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sallanan dişini çekmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kök dişini çekmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında üst azı dişi çekmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kendini dişini çekmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir