AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dişini çekmek

Kahve falında arkadaşının dişini çekmek

Kahve falında arkadaşının dişini çekmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının dişini çekmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Kahve falında arkadaşının dişini çekmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında azı dişi çekmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin dişini çekmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine yorulur.

Kahve falında bebek dişi çekmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişi çekmek kişinin yasa düşeceğine, fal sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa dişi çekmek çok zor dönemlerden geçeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına inanılır.

Kahve falında kırık dişi çekmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir