AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dişini çekmek

Kahve falında birinin dişini çekmek

Kahve falında birinin dişini çekmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kısmetlerin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin dişini çekmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi dişini çekmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişi çekmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, garanti olacak makama oturacağına inanılır.

Kahve falında birinin dişini çekmek bir düşmanın kötü haberini almaya, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında oynayan dişi çekmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında kendini dişini çekmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir