AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle çıkmak inmek

Kahve falında asansörle çıkmak inmek

Kahve falında asansörle çıkmak inmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen gelişmeler veya programdaki ufak değişiklikler aslında her şeyin en iyisi için meydana geliyor.

Kahve falında asansörle çıkmak ve inmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle çıkmak inmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle hızlı inmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden aşağı inmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansör inmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hayır ve bereketin artmasına alamet eder.

Kahve falında asansörle inmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir