AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, hayattan yana keyif bulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında asansörden hızla inmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında hızla merdiven çıkmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında hızla gökyüzüne çıkmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden hızla çıkmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak hayatının daha kolay olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir