AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğinin yandığını görmek

Kahve falında köpeğinin yandığını görmek

Kahve falında köpeğinin yandığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, gülmeye hasret kalacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğinin yandığını gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında köpeğinin yandığını görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yandığını görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir işyerinin yandığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında balkonun yandığını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında güvercinin yandığını görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında minarenin yandığını görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun yandığını görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizin yandığını görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir