AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonun yandığını görmek

Kahve falında balkonun yandığını görmek

Kahve falında balkonun yandığını görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkonun yandığını gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balkonun yandığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalettir.

Kahve falında balkonda çiş yapmak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında balkon yıkıldığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında balkondan birşey atmak cebinin para göreceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan aşağıya bakmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında anneyi balkonda görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine inanılır.

Kahve falında kızının balkondan düştüğünü görmek kazancın katbekat artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir