AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yandığını görmek

Kahve falında köpeğin yandığını görmek

Kahve falında köpeğin yandığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yandığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında köpeğinin yandığını görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yandığını görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında ayağını yandığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçımın yandığını görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saman yandığını görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında elbiselerinin yandığını görmek tüm kederinin uçup gideceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret eder.

Kahve falında kirpiğinin yandığını görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir